Att hjälpa är det roligaste vi vet!

På Ryggakuten är vi engagerade naprapater med specialisering inom många olika områden
Med vår breda kunskap kommer vi se till att du får bästa möjliga hjälp av en terapeut som är expert på din problematik.
Så ser vi på Naprapati

För oss är naprapati så mycket mer än ”quick fix”. Hela livet, förutsättningar och vanor räknas. Det innebär också att du själv har en aktiv roll när vi jobbar med att sätta diagnos, förebygga eller rehabilitera smärttillstånd och funktionsnedsättningar.

Laserbehandling

Laserbehandling används för att behandla smärta, inflammation och svullnad. Det har även god effekt och snabbar på läkningen vid exempelvis stukningar och muskelbristningar.

Stötvågsbehandling

Naprapater jobbar huvudsakligen med manuella behandlingar men använder även tekniska metoder som stötvågsbehandling. Det är en kliniskt beprövad och vetenskapligt utvärderad behandlingsmetod som ger bevisad effekt på en mängd skador och besvär i kroppens senor och muskler

Dry Needling

Dry needling är en välbeprövad och effektiv metod för att behandla triggerpunkter i musklerna som kan ge upphov till spänningar och smärta i muskler.

DNS

Dynamisk Neuromuskulär Stabilisering baseras på att de nedärvda reflexerna fortfarande finns kvar i hjärnan och kan reaktiveras genom specifik behandling och träning. Rörelserna och övningarna upprepas och integreras sedan i din vanliga träning och i ditt sätt att röra dig i vardagen så att ett korrekt stabiliseringsmönster återskapas.

Priser

Naprapatbehandling 760 kr

DNS behandling 1420 kr

Massage 25 min 475 kr

Massage 40 min 595 kr

Massage 50 min 695 kr

Massage 80 min 975 kr

Avbokning senast 24h innan via hemsida, telefon eller mail. Ej avbeställd tid debiteras

Har du privat sjukvårdsförsäkring?

Det blir allt mer populärt med privata sjukvårdsförsäkringar och vi har avtal med dem flesta försäkringsbolagen. Kom ihåg att kontrollera med din arbetsgivare eller ditt försäkringsbolag om den täcker din behandling. Om du inte hittar ditt försäkringsbolag nedanför är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.
Sjukvårdsförsäkring gäller för bokning hos legitimerad naprapat.
Det krävs ett godkännande från ditt försäkringsbolag så kontakta dem först. Vi har samarbete med följande försäkringsbolag: